De eerste zaalwedstrijd

Op zaterdag 23 november begon de eerste zaalwedstrijd in Easterein. Spannum A1 moest spelen tegen een bekende uit het vorige seizoen: Wêz Warber en Fluch uit Goutum.

Na een hele tijd 0-0 te hebben gestaan werd de 1-0 gescoord door Spannum. Vanaf nu begon het beter te lopen en werd er steeds meer gescoord. Al snel daarna werd het 2-0. Hierna scoorde Wêz Warber en Fluch. Maar Spannum reageerde hier weer op en er werden 2 goals gescoord. De stand was nu 4-3. Spannum voelde de spanning en pikte dit niet want er werden 6 goals gescoord en de stand voor de rust was uiteindelijk 10-3.

De 2e helft ging een stuk minder goed als de eerste helft, want binnen een paar minuten scoorde de tegenpartij 4 goals. Hierna werd er door Spannum nog een mooi afstandsschot gescoord. De stand was nu 11-7. Jammer genoeg reageerde de tegenpartij hierop met 3 goals. Spannum kreeg een strafworp en scoorde nog een keer waardoor de stand 13-10 werd. Hierna scoorde Wêz Warber en Fluch. Later kreeg Spannum weer een strafworp die raak was. Vervolgens scoorde de tegenstanders weer 2 goals waardoor het 14-13 werd. De laatste minuten waren ingegaan en Wêz Warber en Fluch wilde graag gelijkspel maken, maar Spannum liet dit niet toe. De wedstrijd eindigde met 14-13 met de winst voor Spannum.