Spannum 1 – TFS 1

Zaterdag 18 januari stond een lastige wedstrijd voor Spannum 1 op het programma tegen TFS 1.

Spannum had een moeizame start en TFS strafte dit meteen af door een 4-0 voorsprong te pakken. Door een afstandschot van Dieke raakt spannum van de 0 af en na een strafworp van Ydo is de stand 2-4. Toch blijft TFS scoren en gaat het moeizaam in de verdediging bij Spannum, TFS loopt weer uit met 4 doelpunten, waardoor er een gat van 6 doelpunten ontstaat. Spannum lukt het toch om 2 doelpunten te maken, maar TFS blijft ook scoren waardoor het 4-11 staat. De doelpunten gingen nu gelijk op aan beide kanten en met een afstandschot van Pauliena kwam de stand op 7-14 en kwam de eerste helft tot een einde.

De 2e helft viel beter uit voor Spannum ondanks dat TFS meteen wist te scoren, pakte Pauliena 2 doelpunten van afstand. Spannum speelt beter en TFS komt lastiger tot scoren, de doelpunten gaan nog gelijk op tot een stand van 10-17.
Waarna Spannum nu beter in het scoren is, met een afstandschot van Remko, 2 doelpunten van Ydo en nog een doelpunt van Anna leek Spannum toch echt dichterbij te komen, met een verschil van 3 doelpunten. TFS bleef lang spelen en pakte ook nog 2 doelpunten, met onder andere een strafworp. Ondanks een goeie 2e helft was het verschil al te groot en werd de eindstand 14-19.

Doelpunten,
Ydo 4x, Pauliena 3x, Remko 3x, Jasper 2x, Dieke 1x, Anna 1x.