Net niet voor de E1

De derde wedstrijd voor de E1 stond op het programma tegen Waterpoort E1. Vorige week heeft Spannum de punten in Lemmer laten liggen. Deze week waren we weer compleet en klaar voor de wedstrijd tegen de Waterpoort.

Spannum begon wat terughoudend in de eerste helft van de wedstrijd, ze moesten op gang komen. De waterpoort kwam dan ook op een 0-2 voorsprong. Maar Marinka bracht daar verandering in door net voor de rust de 1-2 te maken.

Na de pauze kwam Spannum goed in het spel doordat Berber de gelijkmaker scoorde, de stand kwam op 2-2 te staan. Niet alleen Spannum, maar ook de waterpoort was scherp na de rust die vlot na de gelijkmaker een doelpunt scoorden. Waardoor de stand op 2-3 werd gebracht. Na wat aanvallen over en weer was het Berber die voor weer voor de gelijkmaker zorgde wat de stand op 3-3 bracht. De waterpoort had weer snel een antwoord met een goal. Door een goede, snelle aanval van Spannum werd de stand weer gelijk gemaakt door een goal van Berber. Marinka wist daarna Spannum voor het eerst op een voorsprong te zetten, de stand werd 4-5. Daar wist de Waterpoort weer snel een antwoord op te geven door de stand op 5-5 te brengen.

Er waren nog maar een paar minuten te spelen toen er een overtreding werd gemaakt en de Waterpoort een strafworp mee kreeg. Deze strafworp werd netjes afgerond waardoor de stand op 5-6 kwam te staan. Met nog een hele mooie aanval die Spannum net niet wist af te ronden, was dit ook de eindstand. Al met al een mooie, spannende wedstrijd voor de E1.

Doelpuntenmakers: Berber 3x, Marinka 2x.