Eerste wedstrijd Spannum A1

Afgelopen zaterdag (7 september) is ook de competitie voor de A1 los gegaan. De eerste wedstrijd heeft Spannum A1 tegen LDODK A3 gespeeld.

De eerste helft verliep moeizaam. De nieuwe vakken in het team waren nog niet zo goed op elkaar ingespeeld. Spannum wist toch het eerste doelpunt te scoren. LDODK had hier snel een antwoord op en het stond 1-1. Gevolgd door nog een doelpunt van LDODK, 1-2. Spannum wist hier op te reageren met twee doelpunten waardoor de stand 3-2 werd. Na deze twee doelpunten raakte Spannum in een dipje. LDODK wist drie keer te scoren, 3-5. Vlak voor de rust wist Spannum echter toch nog te scoren. De tussenstand werd 4-5.

De tweede helft verliep erg goed. Met nieuwe moed ging Spannum de tweede helft in. LDODK kon echter eerst weer scoren, 4-6. Hierna kon Spannum scoren door middel van een strafworp en een vrije worp. De stand werd 6-6. Spannum speelde goed, maar de stand ging gelijk op. LDODK scoorde weer en de stand werd 6-7. Gevolgd door twee doelpunten van Spannum, wat de stand 8-7 maakte. LDODK wist hier weer een antwoord op, 8-8. Spannum kon weer twee keer achter elkaar scoren, 10-8. LDODK kon Spannum nog bijhouden en zorgden voor een gelijke stand, 10-10. Spannum kon echter toch voor blijven scoorden twee keer. De stand werd 12-10. LDODK wist nog een keer te scoren voor het einde van de wedstrijd. De uiteindelijke stand werd 12-11. Winst voor Spannum A1.