Een wedstrijd van gemiste kansen

Vandaag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op programma. We speelden tegen K.V. Mid-Fryslân / Jansma Burdaard A2. We waren al kampioen, maar ongeslagen kampioen zou wel leuk zijn om mee af te sluiten.

De wedstrijd begon vlot met een strafworp. Simon maakte deze mooi af, 1-0. Even later kwam een tegengoal waardoor we van vak konden wisselen, 1-1. Na veel kansen belandde uiteindelijk toch een bal in de korf. Daarna kwam een mooie doorloopbal van Stijn, 3-1. Langzamer hand kwamen er goals bij. Kans na kan vloog langs de korf. Er werden honderden schoten en kleine kleine kansen gelost, maar geen een ging erin. Dan weer te kort, dan weer net eruit. Alles ging mis, mis, mis. Veel ballen van de tegenstander werden te lang gegooid of snel onderschept, waardoor Mid-Fryslân niet veel kansen kreeg. We hadden alle tijd om mooi wat doelpunten te scoren. Helaas konden we er niet meer van maken dan een eindstand van 6-4.

Het uiteindelijke doel is wel bereikt, ongeslagen kampioen. Al was dit misschien niet de perfecte wedstrijd om het seizoen mee af te sluiten. Het natte veld sluiten we af en we gaan verder naar een lekker warme en vooral droge zaal.