Plaats de bal  !

 

 

 • Naam: Ydo Harkema
 • Datum: 03-05-‘23
 • Wat heb ik met KV-Spannum: Ik ben spelend in de Midweek en trainer/coach van de E1
 • Wie ben ik: Vanaf jongs af aan woon ik in Spannum. Het korfbal is met de paplepel in gegoten, mijn ouders, broer en zus speelden allemaal korfbal. Ik ben op jonge leeftijd begonnen met korfbal. Toch heb ik van mijn 12e tot mijn 19e gevoetbald, omdat er op dat moment geen leeftijdsgenoten meer op korfbal zaten. Na mijn voetbalcarrière heb ik het korfballen weer opgepakt om samen met mijn broer en zus te kunnen korfballen bij KV Spannum. Na enkele jaren korfballen heb ik een overstap gemaakt van Spannum 1 naar de selectie van MID-Fryslân, hier ben ik 4 jaar actief geweest. Dit was voor mij een zeer leerzame en gezellige tijd. Op dit moment speel ik samen met mijn vrouw in de Midweek van Spannum en coach/train ik mijn zoon en dochter.
 • Ik geef de bal door aan: Margit Cnossen.
 • Naam: Pauliena Harkema- Kastelijn
 • datum: 6-2-2023
 • Wat heb ik met KVSpannum: ik ben voorzitter, spelend in de midweek en coach van de F1
 • wie ben ik: een bezige sportieve bij, woonachtig sinds 2014 in Spannum met mijn man Ydo en twee kinderen. Ik ben begonnen met korfballen toen ik 6 jaar was bij WARDY inmiddels gefuseerd met WTF wat u WWC is geworden. Daarnaast heb ik een viertal jaren in de selectie van MID-Fryslan gespeeld, waarmee ik dor heel Nederland ben gereisd.Korfbal is bij uitstek een familiesport, dat ervaren wij ook als gezin. Wij zijn dan ook veelal te vinden binnen of langs de lijn.
 • Ik geef de bal door aan: Ydo Harkema
 • naam: Annet Hansma-Dam
 • datum: 28-01-2023
 • wat heb ik met kvspannum: bestuurslid penningmeester
 • wie ben ik: ik woon met veel plezier in Spannum, met partner Tamme, 4 kinderen en hond. Ik heb zelf nog nooit aan korfbal gedaan, wel volleybal en basketbal. Ik ben betrokken geraakt sinds onze oudste zoon in 2007 begon met korfbal bij KVSpannum, net zoals daarna onze volgende kinderen. Enkele jaren geleden vroeg de voorzitter mij in het bestuur als penningmeester. Omdat al mijn kinderen profiteren van de prachtige vereniging ben ik in mijn allergie gestapt en de strijd met de financiën aangegaan, tot op heden, en met plezier. Inmiddels studeert onze oudste zoon, is onze tweede zoon gaan scheidsrechteren en speelt onze derde zoon sinds jaren bij MidFryslan omdat hij geselecteerd werd voor RTCNoord en nog meer uitdaging nodig had, de basis was KVSpannum (!), en is vrijwel ieder jaar geselecteerd voor RTCNoord. We rijden daarom met de 3 kinderen door Friesland en het hele land voor de trainingen en wedstrijden, we kijken en beleven het graag ! 
 • ik geef de bal door aan: Pauliena Harkema